Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Het Tuintheater speelt God van de Slachting  

| God van de Slachting | Tekst: Yasmina Reza | Regie: Stephen Liebman en Matthijs IJgosse | Spel: Lisa Groothof, Lowie van Oers, Jurriën Remkes en Julia van der Vlugt | Productie: Robin van Es | Posterbeeld & Fotografie: Isabel van der Vlugt.

Op 18 juni is Het Tuintheater te zien in De Maartjestuin met hun nieuwe voorstelling God van de Slachting. BELANGRIJK! Hoewel de titel misschien anders doet vermoeden is God van de Slachting een KOMEDIE.

Twee echtparen komen bij elkaar om de ruzie op het schoolplein tussen hun 11-jarige zoontjes op een fatsoenlijke manier uit te praten. Het ene zoontje heeft met een stok twee tanden uit de mond geslagen van het andere zoontje. Zoekend naar een fatsoenlijke oplossing voor dit conflict, raken de twee echtparen verstrikt in een verbaal moddergevecht. Zijn de vier volwassenen, met alle beleefdheidsvormen, wel beter af dan hun kinderen?

De jonge spelers van Het Tuintheater geven hun kijk op communicerende volwassenen en laten, op absurde en geestige wijze, zien dat volwassen spelen iets anders is dan volwassen zijn.

Het Tuintheater speelt God van de Slachting in de zomer van 2022 op verschillende buitenlocaties door het hele land. Voor kaarten en info ga naar: www.hettuintheater.nl

let op: Voor dit evenement is het ook mogelijk om een diner bij te boeken, voor de voorstelling + diner betaald u 44 euro. Zie website van het tuin theater voor tickets.

Je bent welkom vanaf 17:30, om 18:00 begint het diner. Rond 19:30 zal de voorstelling beginnen.

Share This Wonderful Life Event!