Achtertuin Terras Theetuin - de Maartjestuin

Theetuin De Maartjestuin

De Eese heeft een unieke theetuin, gelegen in het buitengebied, tegen over landgoed Heerlijkheid de Eese. En temidden van fiets- en wandelroutes. U kunt hier genieten van koffie thee en gebak, een eenvoudige lunch, cream-tea of op afspraak een high-tea. De High tea geldt vanaf 4 personen.

Ook buiten het seizoen kunt u terecht voor een cream-tea, een creatieve workshop, familie, verjaardags en of andere feestjes. Op ons erf staan de minipony Ruben en Arabisch volbloed paard Ferrum, en als u geluk heeft ziet u een ree voorbij komen.

Theeschenkerij De Maartjestuin


Uw kunt ook een heerlijke lunch, cream tea of high tea reserveren. De Maartjestuin is tevens een Theeschenkerij en biedt verschillende mogelijkheden om uw dagje weg te faciliteren met een heerlijk arrangement. Neem voor de mogelijkheden contact op via het contactformulier, onze contactgegevens kunt u op de contactpagina vinden.

Geïnteresseerd in de Theetuin? Bezoek Theeschenkerij de Maartjestuin voor meer informatie!

Bezoek Theeschenkerij de Maartjestuin

Wilt u een afspraak maken met de Maartjestuin dan kunt u gebruik maken van het onderstaande formulier. Het invullen van het formulier is geheel vrijblijvend.